Odštopavanje sudopera

Začepljanje često dovode do neprijatnih situacija, i ometaju normalno funkcionisanje domaćinstva. Upravo zbog toga svako zagušenje ubrajamo u hitne slučajeve. Nudimo Vam usluge odštopavanje sudopera, lavaboa, umivaonika, kade i svih odvodnih cevi – 24h dnevno, sedam dana u nedelji, uključujući i praznike! Naše ekipe dolaze na Vašu kućnu adresu što je brže moguće nakon Vašeg poziva, i ovo važi za sve Banjalučke  opštine.

Zbog čega dolazi do zaštopavanja sudopere?

Ovaj tip zagušenja je veoma čest problem. Zagušenje sudopere najčešće nastaje zbog ostataka hrane i masnoća koje se talože tokom vremena. Masnoća koja se talože zadržava otpatke, i tako pravi začepljenje u odvodnoj cevi ili sifonu. Takođe, ponekad se dešava da zagušenje izazove neki strani predmet, koji se slučajno ispusti u sudoperu.

Kako da znate da je Vaša sudopera zapušena i šta da radite?

Prvi znak da je došlo do zagušenja sudopere je sporo oticanje vode. Ovo posmatramo kao lakši problem, i često rešenje može biti korišćenje nekog hemijskog sredstva. Kako biste sami pokušali da odgušite sudoperu, nepophodno je da prvo ivicu otvora namažete vazelinom (da biste je zaštitili), i da onda sipate hemijsko sredstvo. Ukoliko ovo ne upali, najbolje bi bilo da nas pozovete kako bismo uradili odgušenje pre nego što problem postane komplikovaniji i napravi se veće zagušenje.

Ako voda uopšte ne otiče, to je znak da je zagušenje ozbiljno i da je potrebno da nas pozovete odmah.Odštopavanje sudopera. Naša firma na prvo mesto stavlja Vašu sigurnost i poverenje, pa budite uvereni da ćemo uvek ispoštovati svaki dogovor sa Vama – što se tiče vremenskih rokova, novca, i svega ostalog.

Pozovite odmah

Tu smo da vam pomognemo