Odštopavanje tuš kabine


Odštopavanje tuš kabine,

kao i svako drugo zagušenje cjevi ubrajamo u hitne slučajeve. Problem zagušenih cevi može dovesti do veoma neprijatnih situacija, pa zato i zahteva brzu reakciju. Zbog toga Vam naša firma nudi usluge u bilo koje doba dana i noći, u toku cele nedelje, uključujući i praznike. Čim primimo poziv za izlazak na teren, naša najbliža ekipa se upućuje na Vašu kućnu adresu ili adresu Vašeg poslovnog objekta.

Začepljanje tuš kabine je jedan od slučajeva koji se najčešće javlja, pa je i odgušenje tuš kabine jedna od usluga koje najčešće vršimo. Ovo je veoma čest problem, kako  u privatnim tako i u poslovnim objektima. Intervencije odgušenja tuš kabine smo, tokom našeg dugogodišnjeg poslovanja, vršili u hotelima, hostelima, motelima, spa centrima, teretanama i fitness centrima, benzinskim pumpama, i tako dalje. Ukratko rečeno, svaki objekat koji u sklopu svojih potreba ima korišćenje tuš kabine se barem jednom susreo sa ovim problemom. Imajući to u vidu, jasno je da do zagušenja odvodnih cevi ne dolazi uvek i isključivo zbog ljudskog faktora.

Do zagušenja odvodnih cevi iz tuš kabine može doć zbog nakupljanja otpadaka od kose, u kombinaciji sa nakupljenim masnoćama ili prljavštinama koje se skupljaju u toku pranja odeće ili drugih predmeta. Zbog toga je prevencija ključna stvar u održavanju odvoda. Korišćenje zaštite na slivniku i nekih sredstava za čišćenje značajno će umanjiti šanse da se susretnete sa ovim problemom. Ako je, ipak, do ovog problema došlo, znajte da je prvi korak koji treba napraviti taj da nas pozovete.

Naše ekipe vodoinstalatera koriste već oprobane efikasne metode za odgušivanje, kao i najmoderniju opremu koja se može naći na našem tržištu.  U zavisnosti od težine začepljenja, koriste se tehnike ručnog ili mašinskog odgušivanja cevi. Ukoliko je situacija komplikovana, ili se tačno mesto začepljenja ne može utvrditi, koritićemo specijalne kamere za snimanje cevi. Pomoću njih ćemo zaključiti o tome u kakvom su stanju cevi, i tačno ćemo locirati mesto začepljenja

Više o tome kako prepoznati havariju, kako najbolje održavati cevi i šta koristiti, možete nas kontaktirati putem naše kontakt forme na sajtu. Tu smo za sva Vaša pitanja!

Pozovite odmah

Tu smo da vam pomognemo