Odštopavanje wc šolje

Odštopavanje wc šolje

Svako zčepljenje, a pogotovo zčepljenje wc šolje, predstavlja komplikaciju, i može dovesti do neprijatnih situacija u stanu ili poslovnom prostoru.  Zbog toga se odštopavanje wc šolje ubraja u hitne intervencije, koje zahtevaju momentalnu reakciju, i brz dolazak na Vašu kućnu adresu.
Ukoliko je do zagušenja došlo, tu smo da Vam ponudimo naše usluge u bilo koje doba dana i noći, sedam dana u nedelji – uključujući i praznike. Izlazimo na teren na celoj teritoriji Banja Luke.

Kako znati da je zapušena baš wc šolja, a da se ne radi o nekoj drugoj ili većoj odvodnoj cevi?
Kada znamo da vodokotlić i sistem ispiranja funkcionišu ispravno, a voda iz lavaboa i kade normalno otiče, dok iz wc šolje ne ističe kako treba, tada se sigurno radi o zagušenju wc šolje. Bilo da je u pitanju zapušena odvodna cev iz šolje ili izlaz iz sifona, naši majstori će brzo naći rešenje, služeći se modernim alatima i proverenim tehnikama.

Kada je reč o manjem zagušenju, koristi se gumena sisaljka kao najbolje rešenje. Sledeći način je specijalna sajla koja se spušta u ispust šolje, i njome se probija zagušenje. Treći, i najefikasniji način je mašinsko odgušenje wc šolje.
Mašinsko odgušenje uz korišćenje čeličnih sajli radi na principu vibracija koje stvaraju snažan pritisak na sajlu, a koja treba da razbije čep. Ova moderna tehnika se koristi kada je stepen začepljenja visok, i kada su naši majstori sigurni da ostalim mehaničkim tehnikama ne mogu rešiti problem. U dugogodišnjoj praksi, ovaj način se pokazao kao najuspešniji, i ujedno najsigurniji, jer sigurno rešava problem do kraja i sprečava da se zagušenje ponovo pojavi “čim majstori odu”.

Ukoliko je došlo do začepljenja wc šolje sa dvostrukim sifonom, ne brinite, naši vodoinstalateri su dobro upoznati sa rešavanjem i takvih problema. Pozovite nas, i mi ćemo za Vas naći najbolje i najbrže rešenje.

Što se tiče wc šolje, naš tim profesionalnih vodoinstalatera takođe nudi sledeće usluge:

  • Zamena wc šolje
  • Montaža viseće wc šolje
  • Deinstalacija i skidanje wc šolje sa vodoravnim ispustom
  • Deinstalacija i skidanje wc šolje sa vertikalnim ispustom
  • Popravka wc šolje koja curi na ispustu
  • Montaža šolje sa niskomontažnim vodokotlićem

Pozovite odmah

Tu smo da vam pomognemo